door Rob Kool  
Duikopleidingen  
Reacties? Mail!
 
 
Duikopleidingen: Biologie

De PowerPoint presentaties van de specialisatie (PPTX). Commentaar op het materiaal wordt zo mogelijk verwerkt. Hier de 3e versie na de NOB DVD. In detail anders, maar vooruitgang gaat vaak in kleine stapjes. Belangrijkste wijziging is de aanpassing aan de nieuwe specialisatie. Een andere grote verandering is de nieuwe NOB huisstijl.

Voor de praktijk zijn er eenvoudige hulpbladen in PDF format ("Soorten Blok 5& 6). De oefenbladen theorie (ook PDF format) staan onder lesmateriaal oefenbladen.

Voor de zoet water praktijk is een soort startpagina ontwikkeld. Er is gekozen voor de Beldert in Zoelen als locatie. Op de startpagina staan soorten die je in die plas aantreft met links naar plekken op het internet met meer info.

Door het Belgische Pime is een uitgebreid rapport voor zoetwateronderzoek geschreven. Het ziet er ouderwets uit, maar de pagina's van nr. 25 bieden uitstekende determinatie voor ongewervelden.

Voor de zoutwater gaan we (nog) niet zo ver, maar onder "Voorbeeld Zeeland" vind je wel een fotoserie. Voornamelijk Dreischor, met wat Zoetersbout. Geen professionele foto's, maar wel wat je tegen komt.

Soms kijken we ook even naar de dijk. Hier een overzicht van planten boven water. (je eindigt elders op onze site, maar daar is het ook leuk)

"Just for Fun"

Hier een presentatie bij onze jeugd-nachtsnorkel tocht!